lördag 8 maj 2010

Morfars soffa...

Jag är så glad att jag fick plats med morfars soffa, den har stått i förrådet tills nu. Den fyller en fin funktion, den är vacker att se på och det ryms mycket grejer i den.

Tycker om tyget Ranka från Mairo, det ger energi till mig när jag skall inreda. Det blir ett väldigt praktiskt rum, men det känns även hemtrevligt som min son sa. Soffan målade jag på 90-talet, med en sorts lasyr ser nästan ut som ådermålning.

Hade gott Lena

4 kommentarer:

  1. Fin soffa du har, passar bra med det vackra tyget. Såg på din blogg att du hade fina gamla resväskor på golvet. Det gav min en ide om hur jag kan förvara alla dvd och videofilmer praktiuskt och snyggt. Så nu får jag ut på resväskejakt. Tack för allt fint du delar med dig.
    Ha en skön söndag.
    kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Hej Anneli

    Tack för din fina kommentar. Jag älskar gamla möbler, det är så fint att blanda gammalt och nytt, det blir en fin känsla. Jag hade verkligen tur med resväskorna, har placerat dom vid mina lamino fåtöljer som sidebord.

    Hade gott Lena

    SvaraRadera
  3. Hej Lena!

    Vilken fin soffa och va kul att du sparat den. Tyget bryter fint till den gamla stilen i soffan och stolen ;)
    Jag är ju svag för grönt, går soffan åt det gröna, på min dataskärm ser det ut som så...?

    Kramen till dig,
    Linda

    SvaraRadera
  4. Ja, tusan vad smart med resväskorna. Jag har massor med diabilder och andra foton som behöver snygg förvaring. Gamla resväskor är det nya förvaringstricket :-)

    SvaraRadera

Blogg listad på Bloggtoppen.se